Handelsbetingelser AICO TOOLS

Handelsbetingelser:

Firma info: Alle handler foretaget via denne hjemmeside/telefonisk/personligt foregår mellem dig, som kunde, og AICO Tools ApS beliggende på følgende adresse: Højmarken 11 5492 Vissenbjerg CVR-nr.: 31 78 70 09

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. email. Du kan følge din ordrestatus ved at benytte det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din konto via webshoppen. Ordrestatus ses under igangværende ordrer.

Fakturering:

Ejeren af kontoen i webshoppen vil modtage en faktura med posten.

Betalingsbetingelser:

Betalingsbetingelserne er 30 dage netto. Der beregnes 2% rente pr. påbegyndt måned efter forfaldsdato. Rykkergebyr udgør kr. 80,00 excl. moms ved fremsendelse af betalingspåmindelse.

Bank: Danske Bank Reg.nr. 3574 Kontonr.: 10328012

Check: Sendes til AICO tools ApS, Højmarken 11, 5492 Vissenbjerg. Husk at oplyse fakturanummer.

Levering:

Ordrer bestilt inden kl. 14 – fredag dog inden kl. 10 – leveres normalt den efterfølgende arbejdsdag. Du vil inden for max. 1 time på hverdage modtage besked pr. email, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte varer). AICO forbeholder sig ret til at foretage dellevering, medmindre andet er aftalt.

Forbehold for levering:

Alle ordrebekræftelser er afgivet med forbehold for force majeure, såsom strejke, ildebrand, import- og eksportrestriktioner, transporthindringer m.v. samt forbehold for uforudsete driftsforstyrrelser eller udeblevne eller forsinkede leverancer fra underleverandører. AICO påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab i anledning af overskridelse af leveringstiderne, og en overskridelse berettiger heller ikke køber til at annullere ordren, medmindre der er tale om en væsentlig forsinkelse. AICO forbeholder sig ret til at foretage dellevering, medmindre andet er aftalt.

Fragt:

Indenlandske ordre (DK) tillægges kr. 99,00 til dækning af fragtudgifterne til Danske Fragtmænd. Ved brug af PostDanmark tillægges kr. 150,00. Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark.

Ekspeditionsgebyr:

Ved køb under kr. 1.500,00 vil AICO opkræve et ekspeditionsgebyr på kr. 150,00.

Retur:

Returvarer modtages kun i henhold til aftale med vores salgsafdeling. Specielt fremskaffede varer tages ikke retur. Varerne skal returneres for købers regning og risiko i original stand, ubrudt emballage og uden skrammer. Varer, der ønskes ombyttet, vil blive ombyttet samme dag,

“Skade på tredjepart” og “tab af timer”:

Ved genopslibning af trinværktøj:

Ved genopslibning af trinværktøj, såsom trinbor og specialværktøj, kan afvigelser fra original tegningens tolerancer forekomme.

Hvis ønsket, kan der medleveres en målrapport på det enkelte fræser, som er direkte forbundet med det enkelte værktøj.

Det er dit ansvar som kunde at sikre, at værktøjet opfylder de ønskede tolerancer. Hvis der betales for en målrapport, accepterer vi ansvaret for de angivne mål i rapporten for det genopslebne værktøj.

Det er vigtigt at forstå, at der altid kan være en forskel mellem målene for et nyt værktøj og et gammelt værktøj. Vi påtager os ikke ansvar for eventuel skade på tredjepart eller tab af timer som følge af brugen af vores produkter.

Forbehold for levering:

Alle ordrebekræftelser afgives under forbehold for force majeure, såsom strejke, ildebrand, import- og eksportrestriktioner, transportproblemer og lignende, samt uforudsete driftsforstyrrelser eller forsinkede leverancer fra underleverandører.

AICO påtager sig ikke ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af overskridelse af leveringstiderne. En overskridelse berettiger heller ikke køberen til at annullere ordren, medmindre der er tale om en betydelig forsinkelse. Vi forbeholder os ret til at foretage delleveringer, medmindre andet er aftalt. Vi påtager os ikke ansvar for eventuel skade på tredjepart eller tab af timer som følge af forsinkede leverancer.

Reklamation og garanti:

AICO ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer.

Mangler, der skyldes fejl begået af AICO, giver køber ret til at kræve omlevering eller, ved mindre væsentlige mangler, ret til forholdsmæssigt afslag i købesummen.

I tilfælde af omlevering af varer er leveringen heraf underlagt de samme leveringsbetingelser og forbehold som den oprindelige leverance. Kun hvis omlevering ikke er mulig, har køberen ret til at kræve erstatning. Dog må erstatningen aldrig overstige fakturaprisen for de mangelfulde varer.

Det er vigtigt at bemærke, at reklamationen skal fremsættes straks og senest 8 dage efter, at mangler er opdaget eller burde være opdaget, dog senest 30 dage efter modtagelsen af varerne.

Hvis denne frist overskrides, mister køberen retten til at gøre indsigelse vedrørende mangler gældende. Vi påtager os ikke ansvar for eventuel skade på tredjepart eller tab af timer som følge af mangler ved vores produkter.